Story

Humlebrag, Humlebragd, Humbläbraag...
Vi har blivit kallade det mesta nu sedan 2012 som Humblebrag. Ett namn som för oss står för ödmjukt skryt – om du är duktig på något, visa då upp det med stolthet och alltid med en touch av finess.
Som design- och webbyrå är vi bra på det där med att designa detaljer och helheter som väcker nyfikenhet och intresse. Att snygga företag drar in mer slantar och ger ett mer positivt intryck och avtryck är självklart. Låter väl inte så dumt det heller, eller hur?

Great things
never come from
playing safe

Mantra

Hos oss är alla bra på olika saker. Pejl och fingertoppskänsla i en härlig blandning med talang och kunskap är vad vi tror på för att skapa det bästa teamet – för dig och för oss.

Att du som kund ska kunna känna att vi håller vad vi lovar, kortsiktigt och långsiktigt, är A och O. Hos oss är deadlines helt enkelt skitviktigt.

Vi tror på att skapa en företagskultur som är kul och schysst att vara en del av och bidra till. Flexibla tider, jobba remote och födelsedagsledighet. Vill man träna fixar vi ett gymkort så klart, annars finns det (oftast) någon uppiggande dryck i kylen.

Mitt i Borlänge City har vi troligen ett av Dalarnas mest glada kontor som bjuder in till att ha härliga möten och skapa magi för våra kunder. Det är lite som att kliva in i en annan värld har vi fått höra – kom gärna förbi och upplev det själv.

Det är vad vi kallar för att ha det nice på jobbet.