Design

Snygga företag tjänar mer pengar. Det vet vi om – och forskning backar upp det. Vi skapar design som känns enkel, fräsch och förmedlar rätt känsla. Oavsett om det handlar om en hemsida, film, grafisk profil, bok, profilprodukter, kampanj eller att snygga till dina kanaler i sociala medier.

Hemsidor

Vi designar och bygger moderna hemsidor i WordPress – en av världens mest populära plattformar. Det är en självklarhet för oss att en hemsida idag är responsiv, så att den både fungerar och ser bra ut i datorn, surfplattan och mobilen. Vi hjälper dig med alltifrån kampanjsidor till kompletta webbutiker och löpande support.

Filmer

Film och rörlig bild har aldrig varit så hett som nu. Det är lätt att ta till sig av, och du kan tydligt förmedla samma budskap och känsla oavsett kanal du visar filmen i. Behöver du hjälp att ta fram en reklamfilm, säljfilm, presentationsfilm, eventfilm eller instruktionsfilm – det löser vi på ett smart, effektivt och snyggt sätt.

Har du idéer? Vi med!

Vi på Humblebrag ser oss som en snabbfotad reklambyrå med många idéer som vi gärna delar med oss av till dig. Hör av dig om du går i tankar om att ta fram en ny modern hemsida, en snyggare grafisk profil eller filmer som säljer och förmedlar rätt budskap. Det finns alltid en ny utmaning att lösa för varje uppdrag – och det gillar vi.

 

Snygga företag tjänar mer pengar.

Forskningen visar det, och vi vet om det. Snygga och designmedvetna företag tjänar mer pengar. Och det är precis det vi hjälper dig med – att göra ditt företag snyggare med design, hemsidor och filmer. Vi får det att fungera och se bra ut. Oavsett plattform eller kanal.

Vi sätter oss alltid in ordentligt i just din utmaning för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi inleder alltid våra kundrelationer med frågor om målgrupp, budskap, känsla och ambitioner. Det är så vi skapar bra relationer – genom att lyssna först. Sen skapar och producerar vi utifrån det verkliga behovet, och vi får mer kul på vägen tillsammans.