Johannes Hansen - hemsida - uppdrag genomfört av Humblebrag

Fuck Your Fears.

Johannes Hansen får människor att växa genom utmaningar. Kunskap och inspiration räcker inte. Det som räknas är resultatet. Och resultat kräver mod. Johannes Hansen är specialiserad på att hjälpa människor att våga så att de uppnår sina mål. Ständigt aktuell med konceptet Fuck Your Fears i föreläsningar, shower och bokform.

Vad vi har gjort

Humblebrag har hjälpt Johannes Hansen AB med att ta ett helhetsgrepp om det grafiska uttrycket och har bland annat tagit fram en modern responsiv hemsida, filmer, profilmaterial för föreläsningar och shower, snyggat till sociala medier och designat ljudboken ”Fuck Your Fears – Utmana dina rädslor och bli en vinnare”. Genom ett långvarigt samarbete med uppbyggt förtroende kan vi utvecklas snabbare tillsammans och göra mer och bättre saker hela tiden.

”Det är viktigt för mig att det jag gör känns snyggt och genomtänkt, men det kräver ett team som arbetar uthålligt. Humblebrag hjälper mig att knyta dom röda trådarna i utseendet och jobbar med funktionalitet från hemsida och filmer till posters och visitkort. Deras öga för grafiska detaljer inspirerar mig.”

Johannes Hansen AB

Johannes Hansen

Fler uppdrag

Ekvilibrium Talarförmedling - uppdrag genomfört av Humblebrag

Ekvilibrium
Talarförmedling

Ekvilibrium Talarförmedling – Sveriges äldsta, största och mest omtyckta arrangör av inspirationsdagar.

Gå till uppdrag
Myrtall - uppdrag av Humblebrag

Myrtall

Myrtall skapar möjligheter och broar mellan Sverige och Kina genom att erbjuda attraktiva paket för kinesiska besökare.

Gå till uppdrag
KAIS Mora - uppdrag - foto Fredrik Lindblom

KAIS Mora

SM-guld och vinnare av Champions Cup – KAIS Mora är ett innebandylag att räkna med.

Gå till uppdrag